Mød Laura Celina Rodriguez-Kusk

Laura Celina Rodriguez-Kusk er 13 år og går i 7. klasse på Tranbjerg skole i Tranbjerg. Hun skal deltage i 4 debatter på 3 dage i Aarhus. Vi tog en snak med Laura om hendes forventninger til debatterne.

Hvorfor er du medlem af SUF
Jeg er medlem af SUF, fordi fællesskab er nice. Det er vigtigt for mig, at vi hjælper hinanden, og at de bredeste skuldre skal bære det tungeste læs. Og så synes jeg bare, at rigtig meget af den politik, der bliver ført rundt omkring i verden, er forkert, fordi størstedelen af goderne går til alt for få mennesker. Ved at være aktiv prøver jeg ligesom at gøre en lille forskel for, at flere kan få det godt.

Hvorfor vil du stille op til debatterne til skolevalget?
Jeg kunne godt tænke mig at forklare mine jævnaldrende, at fællesskab er nice. Jeg er medlem af Børn og Unge-byrådet i Aarhus, så jeg har debatteret før, og det føles bare så godt at sige sine holdninger og snakke om noget, man faktisk tror på.

Hvad glæder du dig mest til?
Jeg glæder mig ret meget til at diskutere flygtninge og topskat. Jeg håber, jeg kommer til at sparke røv, og jeg glæder mig til at modargumentere de ting, som jeg synes, er forkerte. Og når debatten er slut, er jeg spændt på at se, hvordan de unge tilhørere reagerer.

Hvad er dit bedste råd til nervøse debattører?
Jeg tror, man skal føle sig sikker i sin sag, selvom man er uenig med dem, man sidder over for. Det er ikke dem, man skal overbevise. Det er publikum.

Alle nyheder
Ø
X
STØT enhedslisten
 
Pressekontakt

Du er altid velkommen til at ringe til Enhedslistens pressetelefon på +45 33 37 50 80

 

NB: Skoleelever henvises til 3337 5050 – og til vores hjemmeside til skoleelever her: www.elevernes.enhedslisten.dk

 

Jakob Legarth Sandorff
Presserådgiver
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 61 62 46 47

 

Simon Malte Olesen
Presserådgiver
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 61 62 42 88

 

Ludvig Goldschmidt Pedersen
Pressemedarbejder
E-mail: [email protected]
Tlf: +45 61 62 43 99

 

Morten Torbjørn Andersen
Presse- og kommunikationschef
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 61 62 54 74

 

Pressebilleder af kandidaterne 

Logo