Løgn at Enhedslisten kræver halalkød

Det er i flere medier blevet gengivet, at Enhedslisten er blevet smidt ud af konstitueringsaftalen i Region Sjælland, fordi Enhedslisten skulle have krævet halalkød på de sjællandske hospitaler – men det er løgn, lyder det fra Enhedslistens medlem af regionsrådet, Bruno Jerup:

  • Det er ganske enkelt løgn, at Enhedslisten skulle have krævet halal-kød i forhandlingerne om en konstitueringsaftalen i Region Sjælland.
  • Det har aldrig nogensinde været på tale, at halalkød og arabisk-sprogede informationsfoldere skulle ind i vores konstitueringsaftale – hverken på valgaftenen eller siden hen. Det kunne vi aldrig drømme om at kræve.
  • Vi bliver øjensynligt brugt i en politisk rævekage, hvor Dansk Folkeparti forsøger at finde en undskyldning for at løbe fra den ellers gode aftale, vi har givet hinanden håndslag på. Det er rigtig ærgerligt, og jeg håber for de sjællandske borgere, at den gode aftale ender med at blive fastholdt.

 

Alle nyheder