— Klima og energi, Socialpolitik, Velfærd

EL: Fire år mere med Venstre i regering vil være en katastrofe for klimaet og velfærden

Efter Radikales og senest Lars Løkkes udmelding om en SVR-regering siger politiske ordfører for Enhedslisten, Pernille Skipper:

– Vi står over for en historisk chance for at tage massive skridt til fordel for klimaet, velfærden og mod fattigdom. Det er klart, at Løkke vil gøre alt for at forhindre det. Det skal han ikke slipper afsted med.

– Jeg er især bekymret for Radikales begejstring for idéen, om at lade Lars Løkke og Inger Støjberg fortsætte i regeringskontorerne. Det ville være at ofre den ambitiøse klimapolitik, investeringer i uddannelse og udlændingepolitikken, alene fordi de gerne vil føre højreorienteret økonomisk politik. Det ville være et kæmpe svigt.

– Jeg forventer, at Mette Frederiksen siger klart nej til at lukke Venstre ind i en regering. Danskerne ønsker forandring – ikke mere af det samme. Enhedslisten vil være garant for, at et nyt flertal også skal føre til et opgør med den ulighedsskabende økonomiske politik, og vi skal ikke sende regningen til velfærdssamfundet, almindelige lønmodtagere eller folkepensionister og studerende, som Radikale ønsker.

Alle nyheder
Ø
X
STØT enhedslisten
 
Pressekontakt

Du er altid velkommen til at ringe til Enhedslistens pressetelefon på +45 33 37 50 80

NB: Skoleelever henvises til 3337 5050 – og til vores hjemmeside til skoleelever her: www.elevernes.enhedslisten.dk


Simon Malte Olesen

Presserådgiver
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 61 62 42 88


Ida Trøiborg

Presserådgiver
E-mail: [email protected] 
Tlf: +45 61 62 56 13


Morten Torbjørn Andersen

Presse- og kommunikationschef
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 61 62 54 74

Download: Logoer