— Demokrati, Forsvar og internationalt,

EL: Forsvarsminister i samråd om svindel

Svindel i Forsvarets vedligehold og indkøb tyder på større problemer med slatne regnskabsregler, mener Eva Flyvholm, forsvarsordfører for Enhedslisten, og indkalder derfor Forsvarsministeren i samråd.

Eva Flyvholm, forsvarsordfører for Enhedslisten, siger:

–  Der lader til, at der findes nogle uhørt slatne regnskabsregler i Forsvaret. Det skal der ryddes op i, og derfor har jeg indkaldt Forsvarsministeren i samråd.

– Det er desværre ikke første gang, den er gal med Forsvarets vedligehold og indkøb. Og man behøver ikke at være revisor for at se, at der er et problem, når folk ukontrolleret kan pusle rundt med store summer. Det er på sin plads, at sagen nu bliver undersøgt, og det er vigtigt, at der bliver set på alt Forsvarets indkøb og drift.

Alle nyheder