Jesper Kiel

“Vi skal i fællesskab tage hånd om vores børn, unge, ældre og samfundets udsatte grupper. Det er afgørende at bevare solidariteten i samfundet gennem vores fælles velfærd. Samtidig, skal vi også tage hånd om klimaudfordringen, sikre miljøet og udvikle vores natur. Det arbejder jeg med til daglig i min kommune, og det tager jeg med mig her, mens jeg er på Christiansborg”.

Jesper Kiel er født 10. januar 1966, blev politisk aktiv i gymnasiet og var efterfølgende aktiv partipolitik (VSU/VS), fagligt ungdomsarbejde, fredsarbejde og i kampen mod apartheid. Jesper var også med til at starte Enhedslisten,

Jesper Kiel er oprindeligt udlært maskinarbejder fra Svendborg Værft og har senere taget en uddannelse som multimediedesigner og arbejdet i it-fagforeningen PROSA . Jesper har siden 2012 været ansat som kommunalkoordinator i Enhedslisten.

Han bor med sin familie i Svendborg, hvor han også har siddet i byrådet for Enhedslisten de seneste tre perioder – og er Enhedslistens spidskandidat til kommunalvalget 21. november 2017

CV

Stedfortræder i Folketinget okt. 2017  for Pernille Skipper
Stedfortræder i Folketinget okt. 2015  for Rune Lund
Medlem af KLs bestyrelse 2014-2018
Kommunalkoordinator i Enhedslisten 2012
Byrådsmedlem i Svendborg 2006
Ansat i PROSA som koordinator for PROSA/STUD  2004
Multimediedesigner 2000
Maskinarbejder hos Svendborg Værft, Stålassistancen,, Kellogg’s og BNM-Stenstrup. 2090-97
Udlært maskinarbejder 1990
Studentereksamen 1984

Alle personer

Enhedslisten arbejder hver dag på at trække dansk politik i en mere solidarisk retning. til det har vi brug for din hjælp.