Kom til Velfærdens dag 7. november

Kom til kæmpe folkelig manifestation imod nedskæringerne på vores fælles velfærd

Tirsdag den 7. november afholder fagbevægelsen demonstrationer over hele Danmark. Det gør de for at slå et slag for velfærd og imod skattelettelser. Den prioritering er Enhedslisten fuldstændig enige i, og den er særligt aktuel netop nu.

Kommunal- og regionsvalget handler i høj grad om den nære velfærd. Om at vælge politikere, som vil bremse de lokale besparelser på børn, ældre, syge og udsatte borgere. Enhedslistens kandidater og medlemmer i det hele taget er blandt dem, der taler stærkest for at styrke velfærden. Med den styrke bakker Enhedslisten op om fagbevægelsens demonstrationer. For kun sammen med andre kan vi udfordre sparepolitikken og gaveregnen af skattelettelser til de rige.

Enhedslistens Politiske ordfører Nikolaj Villumsen opfordrer alle over hele landet til at deltage i demonstrationerne:

  • Selv deltager jeg i demonstration i København bag Christiansborg og glæder mig til at møde tusinder af velfærdens helte. Forinden vil der være fordemonstrationer fra Enghave Plads, Nørrebros Runddel, Trianglen, Islands Brygge, Campus Carlsberg, Frederiksberg, Taastrup, og på Rådhuspladsen vil de reformramte samles. København er bare én af de mange byer, hvor du kan stå op for velfærden. Der vil være demonstrationer over hele landet – bl.a. i Aarhus, Aalborg, Randers, Esbjerg, Varde, Viborg, Hobro, Middelfart, Kerteminde, Vordingborg, Sorø, Ringsted, Holbæk, Helsingør.

Læs mere og find nærmeste demonstration her:

Alle kampagner
Ø
X
STØT enhedslisten
 
Pressekontakt

Du er altid velkommen til at ringe til Enhedslistens pressetelefon på +45 33 37 50 80

NB: Skoleelever henvises til 3337 5050 – og til vores hjemmeside til skoleelever her: www.elevernes.enhedslisten.dk


Simon Malte Olesen

Presserådgiver
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 61 62 42 88


Ida Trøiborg

Presserådgiver
E-mail: [email protected] 
Tlf: +45 61 62 56 13


Morten Torbjørn Andersen

Presse- og kommunikationschef
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 61 62 54 74

Download: Logoer