— Kultur og medier

Enhedslisten kræver redegørelse i sagen om DAB-udbuddet

I forlængelse af Radio- og TV-nævnets tildeling af den nye DAB-kanal til ”Radio Loud” er der blevet rejst en række anklager om forskelsbehandling og overtrædelse af udbudsbetingelserne.

På den baggrund rejser Enhedslisten nu krav om, at Radio- og TV-nævnet samt Kulturministeren kommer med en redegørelse, som giver en fyldestgørende besvarelse på alle anklagerne.

Enhedslistens medieordfører, Søren Søndergaard, siger:

– Det er ikke politikerne, som skal afgøre, hvem der skal drive DAB-kanalen og et udbud skal ikke gå om fordi, nogle er utilfredse med resultatet. På den anden side er det helt afgørende at alle, som deltager i et udbud behandles lige og bedømmes ud fra den samme målestok. Samtidig skal udbudsbetingelserne naturligvis være overholdt.

– For Enhedslisten er det afgørende, at udbuddet er afgjort på fair vilkår. Derfor kræver vi, at Radio- og TV-nævnet samt Kulturministeren kommer med en redegørelse som dokumenterer, at alt er gået rigtigt til.

Alle nyheder