Venstre stikker hovedet i busken for de internationale problemer

Enhedslistens udviklingsordfører, Christian Juhl, siger:

“I en tid, hvor vi i Danmark har bedre råd end nogensinde, og hvor den internationale situation råber på international solidaritet som aldrig før, er Venstres plan for udviklingsbistanden den værst tænkelige”.

“I en situation med næsten 70 millioner flygtninge, truende hungersnød i dele af Afrika og ustabile præsidenter i Rusland og USA, der rasler med sablen – er det bedste og mest langsigtede bud at styrke hjælpen til verdens fattigste og nødlidende”.

“I nogle af de hårdest belastede flygtningelejre har FN ca. halvdelen af de midler, der skal til for at mennesker kan overleve. Hvis ministeren vil forebygge, at flygtninge vender sig mod bedre vilkår i Europa, er det nu, der skal investeres og forebygges, sammen med andre rige lande”.

“Venstre stikker, som strudsen, hovedet i busken, og tror at vi kan nøjes med at diskutere danske forhold. De lukker øjnene for, at vi er dybt afhængige af en mere stabil og mere tryg international situation”.

Alle nyheder
Ø
X
STØT enhedslisten
 
Pressekontakt

Du er altid velkommen til at ringe til Enhedslistens pressetelefon på +45 33 37 50 80

 

NB: Skoleelever henvises til 3337 5050 – og til vores hjemmeside til skoleelever her: www.elevernes.enhedslisten.dk

 

Jakob Legarth Sandorff
Presserådgiver
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 61 62 46 47

 

Simon Malte Olesen
Presserådgiver
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 61 62 42 88

 

Ludvig Goldschmidt Pedersen
Pressemedarbejder
E-mail: [email protected]
Tlf: +45 61 62 43 99

 

Morten Torbjørn Andersen
Presse- og kommunikationschef
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 61 62 54 74

 

Pressebilleder af kandidaterne 

Logo