— Miljø og fødevarer

Enhedslisten om drikkevandsaftale: Nu stiller vi forslag om endnu bedre beskyttelse

Dagens drikkevandsaftale er et skridt i den rigtige retning, men drikkevandet skal også beskyttes der, hvor det dannes, lyder det fra Enhedslistens miljøordfører, Øjvind Vilsholm, der nu stiller beslutningsforslag i Folketinget, for at presse en bedre beskyttelse af drikkevandet igennem.

Øjvind Vilsholm, miljøordfører for Enhedslisten, siger:

– Det er glædeligt, at der endelig er flertal for beskytte drikkevandet i de området, hvor vi pumper det op. Det har vi presset på for længe. Men det er langt fra nok. Vi skal også have beskyttet vores drikkevand der, hvor det dannes, hvis vi for alvor skal sikre rent drikkevand i fremtiden.

– Enhedslisten vil nu fremsætte et beslutningsforslag i Folketinget om at beskytte drikkevandet mod sprøjtegifte der, hvor det dannes. Så håber vi, at de andre partier i Folketinget også er villige til at tage det skridt.

 

Alle nyheder