Regeringen har spildt tiden med tåbeligt boligskatte-udspil

Enhedslistens skatteordfører, Rune Lund, er ikke overrasket over, at regeringen nu må trække sit udspil om en ny boligskat tilbage. Rune Lund mener, regeringen har spildt tiden med et paradeforslag frem for at lave et seriøst udspil, der kunne få bred opbakning.

Enhedslistens skatteordfører, Rune Lund, siger:

“VLAK-regeringens udspil til et nyt boligskattesystem i januar var et rent paradeforslag. Regeringen burde vide, at de aldrig ville kunne få skabt et flertal for en flad boligbeskatning på 0,6 pct., som er en ren foræring til 10-millioner kroners villaer i Hellerup og Rungsted. Man ville hellere sende et signal til sine rige kernevælgere end at komme med et seriøst udspil”.

“Det er ærgerligt, at regeringen har spildt tiden med den slags forsøg på at stive sig ideologisk af, frem for at løse landets problemer. Vi står i en stadig mere uholdbar situation omkring boligbeskatningen. Skattestoppet må og skal afskaffes, og det skal ske på en socialt balanceret måde, hvor folk med store boliggevinster beskattes, og hvor almindelige mennesker ikke beskattes ud af deres bolig”.

Alle nyheder
Ø
X
STØT enhedslisten
 
Pressekontakt

Du er altid velkommen til at ringe til Enhedslistens pressetelefon på +45 33 37 50 80

NB: Skoleelever henvises til 3337 5050 – og til vores hjemmeside til skoleelever her: www.elevernes.enhedslisten.dk


Simon Malte Olesen

Presserådgiver
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 61 62 42 88


Ida Trøiborg

Presserådgiver
E-mail: [email protected] 
Tlf: +45 61 62 56 13


Morten Torbjørn Andersen

Presse- og kommunikationschef
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 61 62 54 74

Download: Logoer